Lezing in Almere over Germaanse Nieuwe Geneeskunde bij Spiritueel Centrum Nederland - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 14 nov 2017 om 16:36 uur - Laatste update: 14 nov 2017 om 16:36 uur

Lezing in Almere over Germaanse Nieuwe Geneeskunde bij Spiritueel Centrum Nederland

Geschreven door (volgen?)

Joanne Kersten (links) en docent Caroline Markolin (rechts)

Op woensdagavond 22 november houdt Joanne Kersten een lezing Germaanse Nieuwe Geneeskunde (de GNM) bij het Spiritueel Centrum Nederland bij de Almeerse locatie aan de Kemphaanstraat (gebouw Stad & Natuur). 

Heb je je ooit afgevraagd waarom je ziek wordt terwijl je zo goed voor jezelf zorgt en zo bewust leeft? Waarom is kanker nog doodsoorzaak nummer 1 terwijl technologie vooruit raast?

Theorieën al meer dan 100 jaar oud die gebaseerd zijn op de strijd tussen goed en kwaad zitten op dit moment nog diepgeworteld in zowel de reguliere- als de alternatieve geneeskunde“, vertelt Joanne Kersten.

Wetenschappelijk onderzoek toont volgens Kersten aan hoe immens belangrijk de rol van schimmels en bacteriën zijn in het bodemleven en in onze darmen. Maar zijn er dan werkelijk ‘goede’ en ‘kwade’ microben? Waarom zouden zij ons aanvallen? Zijn wij zo kwetsbaar? Wat is de reden dat cellen een eigen leven gaan leiden, dat kanker nog altijd doodsoorzaak nummer 1 is. Is er een alternatieve manier van kijken naar kanker? “Daar kun je achter komen via het baanbrekende werk van een Duitse internist theoloog.

Duitse internist

Deze introductielezing is het verhaal van een geniale Duitse internist, voormalige hoofd van een oncologische afdeling in een academisch ziekenhuis.

Dr. Ryke Geerd Hamer kreeg teelbalkanker enkele maanden na de gewelddadige dood van zijn zoon. Omdat hij nooit ziek was geweest stelde hij vragen, deed wetenschappelijk onderzoek en kwam tot verbazende ontdekkingen. Zijn wetenschappelijke bevindingen heeft hij samengevoegd tot 5 biologische natuurwetten. Volgens Kersten is het een nieuwe paradigma die je wereld totaal op zijn kop zet: “een geneeskunde die vrij is van angst.

Over Joanne

Joanne is oud praktijk verpleegkundige met ruim 15 jaar ervaring in de medische vakgroep van een Woonzorg Centrum, momenteel eigenaar van Natuurvoeding ’t Hofje te Kampen en sinds enkele jaren docent en beoefenaar German New Medicine.

Zij verzorgt GNM lezingen en scholing. Meer informatie is beschikbaar op de website.

Deelname aan de lezing kan door je vooraf op te geven via [email protected], entree bedraagt 15,00 euro. De lezing start om 20.00 uur (inloop 19:30 uur). Koffie en thee is gratis.

 

 

Categorie:
Overige · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.