Almeerse Rode Kruis zet vrijwilligers in het zonnetje - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 27 nov 2017 om 12:45 uur - Laatste update: 27 nov 2017 om 13:57 uur

Almeerse Rode Kruis zet vrijwilligers in het zonnetje

Geschreven door (volgen?)

Van links naar rechts: Matthijs Groen, Kees Poland, Nico Wortel (bestuurder), Willem Hendriks en Dick Peters

Tijdens een feestelijk samenzijn heeft het Rode Kruis afgelopen zaterdag bij restaurant Breed in Almere Buiten een viertal vrijwilligers een speciale oorkonde en herinneringsspeld overhandigd voor 10 jaar trouwe dienst.

Ruim 40 vrijwilligers van de EHV (Evenementen Hulp Verlening) waren aanwezig bij het etentje en zagen hoe bestuurder Nico Wortel de versierselen uitreikte.

Voorzitter Han Thomassen: “Het is mooi om te zien dat er zo’n grote betrokkenheid is in de Almeerse samenleving. Al deze mensen zetten zich vrijwillig in om evenementen zoals laatst nog de Sinterklaasintocht goed te laten verlopen. Daar ben ik trots op”, vertelt voorzitter Han Thomassen.

Ook vertelt Thomassen dat hij niet veel meer kan doen dan zijn dank en respect uitbrengen voor de mensen die zich  al meerdere jaren inzetten voor het Rode Kruis.

Het Rode Kruis ondersteunt organisaties bij evenementen in en om Almere en zorgt ervoor dat deelnemers, passanten en overige aanwezigen kunnen rekenen op goede eerste hulp. Daarnaast bieden zij verschillende EHBO cursussen aan.

 

Categorie:
Overige
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.