[Foto’s] Verkeersregelaar in Almere Haven krijgt cadeau en gedicht van Pieten als dank voor zijn werk - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 06 dec 2017 om 12:24 uur - Laatste update: 06 dec 2017 om 12:24 uur

[Foto’s] Verkeersregelaar in Almere Haven krijgt cadeau en gedicht van Pieten als dank voor zijn werk

Geschreven door (volgen?)

Een verkeersregelaar die regelmatig aan de Oorweg in Almere Haven wordt ingezet, kreeg dinsdag een cadeautje van 2 passerende Pieten als dank voor het werk wat hij doet.

Ook zat er bij zijn cadeautje een gedicht. “Voor de lieve mijnheer die in weer en wind héél héél trouw elke dag weer de veiligheid vindt voor man, kind en vrouw”, valt er in het gedicht te lezen.

Doordat er vrachtauto’s met zand het fietspad moeten oversteken zijn er verkeersregelaars ingezet om de veiligheid voor de fietsers, bromfietsers en voetgangers te waarborgen. Uit het gedicht blijkt dat de twee Pieten regelmatig gebruik maken van het fietspad.

Verkeersregelaar Robert wil het tweetal graag bedanken voor de hartverwarmende actie. Alhoewel Sinterklaas alweer naar Spanje is vertrokken, hoopt Robert dat de twee adviseurs van de Pieten toch nog in Almere zijn.

Kun jij helpen om de verkeersregelaar in contact te brengen met het tweetal? Neem dan contact op met onze redactie.

Foto’s

Categorie:
Overige
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.