"Komend weekend mogelijk droge sneeuw" - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 07 dec 2017 om 16:34 uur - Laatste update: 07 dec 2017 om 16:34 uur

“Komend weekend mogelijk droge sneeuw”

Geschreven door (volgen?)

Komend weekend is er kans op winterse buien met mogelijk droge sneeuw. Dat melden het KNMI en WeerPlaza donderdag.

Volgens het KNMI trekt er zondag een storing over het land en valt er daardoor voor een langere periode natte sneeuw, maar mogelijk ook droge sneeuw. Het KNMI zegt ook dat dit weerbeeld nog onzeker is.

Weerbureau WeerPlaza is een stuk zekerder van het voorspelde weer: volgens hen is het meest waarschijnlijke scenario dat er aan het eind van zondagochtend sneeuw zal gaan vallen waardoor er in heel Nederland een witte deken van 2 tot 5 centimeter komt te liggen.

Gladheid

Ook krijgt het land te maken met gladheid: vooral vrijdag en zaterdag krijgt Nederland te maken met natte sneeuw. Hierdoor kan het glad worden op de wegen doordat de natte wegen bevriezen.

Op de hoogte blijven van het weer? Volg ons op Twitter en ontvang elke ochtend een tweet met de weersverwachting in je tijdlijn.


[Ad] Lokaal (laten) bezorgen wat jij wil! Nieuw lokaal bezorgplatform start in Almere!!! »

Categorie:
Overige
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.