ishipit: nu in Almere alles (laten) bezorgen wat je maar wilt! - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 08 jan 2018 om 17:26 uur - Laatste update: 08 jan 2018 om 17:27 uur

ishipit: nu in Almere alles (laten) bezorgen wat je maar wilt!

Geschreven door (volgen?)

De eerste bezorgingen van ishipit in Almere zijn een feit! McDonald’s, KFC, Yamas en Delifrance zijn enkele van de favorieten welke bij de gebruikers van de nieuwe app zijn thuisbezorgd.

Sinds begin januari is ishipit de nieuwste en leukste bezorg app in Almere die er bestaat: de koeriers kunnen álles uit de buurt voor je ophalen en bezorgen!

Of het nou gaat om een paar boodschappen, een hamburger van je favoriete restaurant, online bestellingen die retour moeten naar een pakketpunt: gebruikers van ishipit kunnen zelf hun koerier selecteren op basis van afstand, prijs, rating en werkgebied.

Probeer het zelf!

Zelf testen hoe het werkt? Download snel de ishipit app! En speciaal voor jou is de eerste opdracht die je bij ishipit plaatst gratis (de koerierskosten worden na je eerste bestelling tot een max. van €5,- teruggestort op je rekening).

Vergeet ishipit vooral niet te liken op Facebook & Instagram – door te groeien via de bekende social media kanalen hoopt ishipit nóg sneller te groeien en uit te breiden met nieuwe features!

Ook is het mogelijk om je aan te melden als ishipit-koerier. Meer informatie is beschikbaar op de website.

ishipit is in januari 2018 gestart met de pilot in Almere; Tijdens deze testfase is ishipit alleen beschikbaar voor inwoners van Almere. Op basis van ervaringen breiden we verder uit. En omdat dit een test fase is, wordt jullie feedback zeer op prijs gesteld. Voor vragen, opmerkingen of suggesties, mail het aan: [email protected]
Categorie:
Overige · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.