Woensdag extra raadsvergadering over doofpot aanrandingen Parkwijk - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 13 sep 2016 om 10:52 uur - Laatste update: 13 sep 2016 om 10:52 uur

Woensdag extra raadsvergadering over doofpot aanrandingen Parkwijk

Geschreven door (volgen?)

Komende woensdag vergadert de Almeerse gemeenteraad tijdens een extra vergadering over de aanrandingen in de Parkwijk en het proberen onder de pet te houden van de incidenten door de politie.

De PVV had daarover maandagavond een verzoek ingediend om de schriftelijke vragen van de VVD te beantwoorden tijdens de extra raadsvergadering.

Aanrandingen

Volgens een bron die zich afgelopen zaterdag bij Almere Nieuws meldde, zijn er meerdere meisjes aangerand sinds vorige zomer waarbij het om dezelfde dader lijkt te gaan.

De aanrandingen vonden plaats in de Reine Claudestraat, Vlierbessenstraat en de Frambozenstraat die nagenoeg alle drie aan elkaar verbonden zijn.

Doofpot

Een wijkagent, die nota bene niet eens de wijkagent van de Parkwijk is, heeft meerdere berichtgevingen over de aanrandingen laten verwijderen waardoor buurtbewoners het gevoel hebben dat de politie deze zaken in de doofpot wil stoppen.

Ook is het volgens de bron moeilijk om een terugkoppeling te krijgen over hoe het met de onderzoeken gaat.

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.