Burgemeester Weerwind reikt erepenning uit aan Nathal van Rijn - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 30 sep 2016 om 11:09 uur - Laatste update: 30 sep 2016 om 11:09 uur

Burgemeester Weerwind reikt erepenning uit aan Nathal van Rijn

Geschreven door (volgen?)

Foto: Feenstra Fotografie

Nathal van Rijn, voormalig directeur van Rabobank Almere heeft afgelopen woensdag tijdens zijn afscheidsreceptie uit handen van burgemeester Weerwind de Erepenning van Almere ontvangen.

Sinds 2009 heeft Van Rijn zich vanuit zijn positie bijzonder ingespannen voor de stad. Vanuit zijn grote persoonlijke betrokkenheid is een groot aantal projecten in de stad gerealiseerd“, aldus de gemeente.

Almeers onderwijs

Nathal van Rijn heeft onder andere grote betrokkenheid bij het Almeerse onderwijs getoond. Daarbij lag vaak de focus op de ontwikkeling van leerlingen tot goede burger in de maatschappij. In het bijzonder was hij betrokken bij initiatieven voor leerlingen van wie de maatschappelijke kansen minder groot waren. Waar het in zijn mogelijkheden lag was hij aanwezig op belangrijke momenten en hij stak graag de handen uit de mouwen.

Met zijn vertrek gaat Almere een belangrijke sleutelfiguur, verbinder en een zeer met one stad begaan persoon missen“, aldus burgemeester Weerwind.

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.