Nog één week: wie wordt de conciërge van het jaar? - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 23 jan 2017 om 15:06 uur - Laatste update: 23 jan 2017 om 15:06 uur

Nog één week: wie wordt de conciërge van het jaar?

Geschreven door (volgen?)

Foto: Conciërge van het Jaar 2015

Leerlingen, ouders en docenten hebben nog één week de tijd om hun favoriete conciërge te nomineren voor de verkiezingen van de Almeerse conciërge van het jaar.

Met de jaarlijkse verkiezing vraagt D66 extra aandacht voor deze belangrijke medewerkers op scholen.

Ieder jaar ontvangen we hartverwarmende reacties van scholieren, ouders, docenten en zelfs schoolbesturen,” zegt D66-raadslid Martine van Bemmel.

Honderden e-mails

Volgens Van Bemmel zijn er al meer dan 500 e-mails binnengekomen met de meest uiteenlopende verhalen: “Conciërges weten vaak precies wat er speelt onder de leerlingen en dragen bij aan het toezicht en de zorg voor sociale veiligheid. Conciërges zorgen daarnaast voor belangrijk onderhoud aan de school. Ook dit jaar blijkt weer uit de reacties dat de conciërges, of de ouders die deze taken vrijwillig op zich nemen, echt het verschil maken voor de school en de leerlingen.

Iedereen mag zijn of haar conciërge nomineren, dit kan door een mailtje te sturen aan [email protected] met daarin in ieder geval de naam van de conciërge en de school waar de conciërge werkzaam is.

Nomineren kan tot en met dinsdag 31 januari, de winnaar wordt op vrijdag 10 februari bekend gemaakt.

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.