Hilde van Garderen volgt Miranda Joziasse op als fractievoorzitter VVD Almere - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 03 mrt 2017 om 14:06 uur - Laatste update: 03 mrt 2017 om 14:06 uur

Hilde van Garderen volgt Miranda Joziasse op als fractievoorzitter VVD Almere

Geschreven door (volgen?)

Foto: gemeente Almere

Hilde van Garderen is vrijdag benoemd tot fractievoorzitter van VVD Almere. Dat maakte de partij vrijdagmiddag bekend.

Daarmee is Van Garderen de opvolger van Miranda Joziasse, die de afgelopen zeven jaar de partij heeft geleid.

Joziasse is altijd duidelijk geweest over de maximale periode van 8 jaar dat zij raadslid en fractievoorzitter wil zijn. “Na twee termijnen is het tijd om het stokje over te dragen en te zorgen voor vernieuwing binnen de fractie” aldus Joziasse.

Met nog één jaar te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen is dit een mooi moment voor de overdracht van het fractievoorzitterschap.

Grote inzet

Miranda Joziasse heeft gedurende 7 jaar de fractie met grote inzet, betrokkenheid en visie geleid. Zij is blij met Hilde van Garderen als opvolgster en is van mening dat zij de fractie met dezelfde inzet en passie voor de stad Almere zal leiden.

Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging en ben blij met het vertrouwen dat mijn fractiegenoten in mij stellen” zegt Van Garderen.

Miranda Joziasse blijft uiteraard als raadslid tot maart 2018 actief binnen de fractie. Irene van Hooff wordt vice-fractievoorzitter.

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.