Nieuwe gebiedssecretaris voor stadsdeel Almere Buiten - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 03 apr 2017 om 14:41 uur - Laatste update: 05 apr 2017 om 13:51 uur

Nieuwe gebiedssecretaris voor stadsdeel Almere Buiten

Geschreven door (volgen?)

Foto: Hetty Vroege (links) tijdens de huldiging van nieuwe Buitengewone Buitenaren

Almere Buiten krijgt een nieuwe gebiedssecretaris. Na vier en een half jaar geeft Hetty Vroege het stokje over aan Hennie Brandenburg, die tijdelijk haar functie waarneemt tot een opvolger is gevonden.

Na 16 jaar bij de gemeente Almere te hebben gewerkt, waarvan de laatste 4,5 jaar in Almere Buiten als gebiedssecretaris, ga ik de gemeente verlaten“, aldus Vroege.

Over 2 weken start zij aan een nieuwe uitdaging bij de gemeente Amsterdam: “Ik kon deze uitdaging niet weerstaan, mijn oude vakgebied in het stadsdeel waar ik jaren gewoond en gewerkt heb. Ik ga daar aan de slag als evenementenvergunningverlener.

Bewonersinitiatieven

Vroege heeft in de afgelopen jaren veel betekend voor Almere Buiten, zo was zij actief betrokken bij de jaarlijkse nieuwjaarsontmoeting waarbij nieuwe Buitengewone Buitenaren werden gehuldigd en was betrokken bij veel bewonersinitiatieven. Zelf ontving zij in 2016 de onderscheiding.

Ik heb zoveel mooie initiatieven tot bloei zien komen, zoveel inzet van bewoners gezien en erg fijn samengewerkt. Ik wil een ieder hier hartelijk voor bedanken.

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.