Media036 onderneemt juridische stappen tegen krant AlmereDezeWEEK - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 09 jun 2017 om 14:56 uur - Laatste update: 09 jun 2017 om 14:56 uur

Media036 onderneemt juridische stappen tegen krant AlmereDezeWEEK

Geschreven door (volgen?)

Media036 gaat juridische stappen ondernemen tegen de krant AlmereDezeWEEK. Aanleiding daarvoor is een recente publicatie waarin wordt gesuggereerd dat voorzitter Willem Miermans nog enkele duizenden euro’s schuldig is aan ex-presentator Peter van de Rijt.

Media036 is van oordeel dat de berichtgeving in de media omtrent Media036 en haar bestuurders onwaar is en een onjuist beeld creëert“, aldus een verklaring van de omroep.

Opgeheven

Enige tijd geleden werd de omroep opgeheven waarna bekend werd dat de gemeente Almere voornemens heeft om een deel van de subsidie (17.697,17 euro) terug te vorderen nadat een deel van de bekostiging onvoldoende zou zijn onderbouwd.

De omroep laat weten dat alle vaststaande en geverifieerde vorderingen zijn voldaan: “De vereffening van mogelijke vorderingen van de gemeente verwachten wij, nadat de vordering onherroepelijk is vastgesteld (hiervan is Media036 in afwachting), binnen korte tijd te kunnen afronden.

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.