Werkzaamheden aan Godendreef en Poortdreef - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 28 sep 2017 om 00:03 uur - Laatste update: 28 sep 2017 om 00:03 uur

Werkzaamheden aan Godendreef en Poortdreef

Geschreven door (volgen?)

De gemeente Almere start komende maandag met werkzaamheden aan de Godendreef en Poortdreef.

In het verleden zijn de Godendreef en Poortdreef aangelegd als bouwwegen. De wegen kregen een fundering en twee lagen asfalt om zo Almere Poort in ontwikkeling bereikbaar te maken. In de loop der jaren is er vaak (kleinschalig) onderhoud geweest, maar dat waren middelen om de levensduur van beide wegen op te rekken“, aldus de gemeente.

Definitieve afwerking

De dreven worden nu in hun definitieve vorm afgewerkt. De werkzaamheden aan de Godendreef worden uitgevoerd tussen de aansluiting met Poortdreef tot net voorbij rotonde met de Saturnussingel.

Voor de Poortdreef is dat tussen de dijkopgang bij de voormalige dynamische afsluiting tot net voorbij de kruising met de Olympialaan.

De werkzaamheden aan de Godendreef starten maandag 2 oktober en de werkzaamheden aan de Poortdreef maandag 6 november. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op vrijdag 22 december afgerond.

Voor weggebruikers zullen omleidingen worden ingesteld.

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.