Atlantisstrand moet wijken voor parkeerplaatsen Floriade - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 16 nov 2017 om 20:02 uur - Laatste update: 16 nov 2017 om 20:02 uur

Atlantisstrand moet wijken voor parkeerplaatsen Floriade

Geschreven door (volgen?)

Het Atlantisstrand moet wijken voor parkeerplaatsen die bestemd zijn voor de Floriade 2022. Dat meldt de krant Almere Deze WEEK na navraag bij de woordvoerder van Tjeerd Herrema.

Op het grasveld van het Atlantisstrand zijn momenteel bouwwerkzaamheden gaande. Volgens woordvoerder Jeroen Oosterheert tegenover de krant worden er tijdelijke parkeerplaatsen en een bouwweg aangelegd.

De ondernemers in dit gebied zijn door de gemeente geïnformeerd over deze werkzaamheden die bedoeld zijn als parkeergelegenheid van de ondernemers in de buurt en voor bezoekers en medewerkers van de Floriade. Ook zijn de werkzaamheden voor de ontwikkeling van de innovatiewerkplaats van de Floriade en voor een deel van de boulevard die daar zal verschijnen“, aldus Oosterheert tegenover de krant.

Het gevolg is dat het voormalige hondenstrand en de leslocatie van Haddock zal veranderen in een parkeerterrein.

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.