Prachtige Poortenaren gehuldigd - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 21 dec 2017 om 12:36 uur - Laatste update: 21 dec 2017 om 12:36 uur

Prachtige Poortenaren gehuldigd

Geschreven door (volgen?)

v.l.n.r.: Frits Huis, Mira Ticheler, Daniëlle Schilp en Mark Zeldenrust.

Afgelopen dinsdag zijn Mira Ticheler, Daniëlle Schilp en Mark Zeldenrust door wethouder Frits Huis gehuldigd voor hun inzet voor- en met bewoners van Almere Poort: zij kregen een oorkonde, bloemen en een beeldje met de bijbehorende titel ‘Prachtige Poortenaar’.

Mira Ticheler woont sinds de bouw van Almere Poort in het stadsdeel en zet zich onder andere in tijdens Burendag en NL Doet.

Daniëlle Schilp is een actieve bewoonster van Almere Poort en voorzitter van Stichting Cascade: zij is onder andere de initiatiefneemster van de natuurlijke speeltuin in het Cascadepark.

Mark Zeldenrust is een pastoor in Almere Poort. Samen met zijn vrouw en nog twee andere families runnen zij het Poorthuis: een plek met liefde voor iedereen. Hier wordt bijvoorbeeld op vrijwillige basis onderdak geboden aan drie jongeren die thuis even geen thuis hebben.

Naast de Prachtige Poortenaren hebben meer stadsdelen de mogelijkheid om eretitels uit te reiken: Almere Haven heeft de ‘Hemelse Havenaren’ en Almere Buiten heeft de ‘Buitengewone Buitenaren’.

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.