Doe mee met de verkiezingspoule en maak kans op prijzen! - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 21 feb 2017 om 20:21 uur - Laatste update: 21 feb 2017 om 20:21 uur

Doe mee met de verkiezingspoule en maak kans op prijzen!

Geschreven door (volgen?)

De Tweede Kamerverkiezingen staan voor de deur: op woensdag 15 maart mogen stemgerechtigden weer naar de stembus om hun stem uit te brengen.

Bij Almere Nieuws maak je kans op leuke prijzen door de uitslagen te voorspellen!

Zo maak je kans op een diner voor twee bij Eet&café Mokum en maak je kans op kaarten voor de Libelle Zomerweek: in totaal worden er 5×2 kaarten weggegeven.

Leuk! Hoe doe ik mee?

Tot en met verkiezingsavond (15 maart om 21.00 uur) kun je op onze speciale pagina van de verkiezingspoule je voorspellingen invullen voor de deelnemende partijen aan de Tweede Kamerverkiezingen.

Tijdens uitslagenavond worden de voorlopige uitslagen ook doorgevoerd in het systeem zodat je een beeld hebt van hoe goed je gescoord hebt.

Op dinsdag 21 maart maakt de kiesraad de definitieve uitslagen bekend waarna ook de definitieve uitslagen in het systeem worden doorgevoerd en de winnaars van de prijzen bekend zijn.

Klik hier om naar de verkiezingspoule te gaan »

Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.