Adverteren op Almere Nieuws vernieuwd: al vanaf slechts 2 euro! - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 06 jun 2017 om 17:51 uur - Laatste update: 06 jun 2017 om 17:51 uur

Adverteren op Almere Nieuws vernieuwd: al vanaf slechts 2 euro!

Geschreven door (volgen?)

Dinsdagmiddag is eindelijk het nieuwe advertentiesysteem op Almere Nieuws online gegaan waarbij ook de tarieven zijn verscherpt: zo kunnen zowel particulieren als bedrijven nu adverteren op Almere Nieuws vanaf slechts 2 euro!

Adverteren wordt door bedrijven bijvoorbeeld gedaan om hun bedrijf, product of evenement te promoten en om uiteraard Almeerders kennis te maken met hetgeen zij te melden hebben. Vanaf dinsdagmiddag is het nu ook mogelijk om een banner te weergeven bovenaan elk artikel op de website (voor lezers: dit is geen extra banner – we hebben een bestaande banner op deze positie hiervoor ingeruild ☺).

Groot bereik

Maandelijks ontvangt Almere Nieuws gemiddeld 120.000 bezoekers: stel u eens voor dat al deze bezoekers kennis zouden maken met uw bedrijf, product of evenement. Een simpele rekensom zou zijn dat uw banner de gehele maand wordt weergeven voor slechts 120 euro met een bereik van 120.000 bezoekers.

Geheel eenvoudig kunt u via het advertentiesysteem uw campagne aanmaken en vervolgens deze online te plaatsen. Voor het gemak stellen wij de factuur direct als pdf-bestand beschikbaar om uw administratie up to date te houden.

Meer informatie over het nieuwe adverteren bij Almere Nieuws is hier te vinden.

Categorie:
Redactieblog
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.