Mooie resultaten voor Almeerse schermers bij Sista-Cup - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 02 feb 2016 om 12:44 uur - Laatste update: 02 feb 2016 om 12:44 uur

Mooie resultaten voor Almeerse schermers bij Sista-Cup

Geschreven door (volgen?)

Foto: Randy Postma (rechts)

Afgelopen weekend was Almere met 11 jeugdige degenschermers van Fencing Club Almere vertegenwoordigd tijdens het internationale toernooi Sista-Cup in Amsterdam.

Het jaarlijkse internationale toernooi had opnieuw een hoge opkomst van schermers uit binnen- en buitenland.

Resultaten

Almere was vertegenwoordigd met 11 degenschermers die goede prestaties hebben neergezet tijdens het toernooi. Zo heeft Mick Gielen gewonnen in de categorie degen cadetten heren. Bij de pupillen meisjes heeft Lilla Gyovai zilver gehaald terwijl zij eigenlijk nog te jong was voor deze categorie.

Bij de jongens haalde Bink Donkers brons en Konrad Veenenbos werd bij de jongens benjamins tweede. Nina Timmermans, Jocy Celie en Eren Elskamp werden pas in de kwartfinales uitgeschakeld en misten daardoor het podium.

Randy Postma

In hetzelfde weekend heeft Randy Postma een wedstrijd geschermd in het Duitse Solingen. De ‘Solinger Klinge‘ is in Duitsland goed bekend maar dat motiveerde Randy alleen maar meer. Hij schreef ook deze wedstrijd op zijn naam ondanks het feit dat hij als cadet bij de junioren meedeed.

Daarnaast heeft Randy ook goed nieuws gekregen van de bondscoach: hij is geselecteerd voor het EK in het Servische Novi Sad van 2 tot 10 maart 2016. Ook hier mag Randy meedoen in twee categorieën: cadetten en junioren.

Categorie:
Sport

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.