Kennismaken met boogschieten bij SEC Survivals - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 04 jan 2017 om 20:31 uur - Laatste update: 04 jan 2017 om 20:31 uur

Kennismaken met boogschieten bij SEC Survivals

Geschreven door (volgen?)

Boogschieten is een mooie sport ie eenvoudig te leren is. Voor iedereen die kennis wil maken met boogschieten is er op zondag 29 januari een open inschrijving bij Outdoorpark SEC Survivals in Almere.

Boogschieten kan door íedereen beoefend worden, onder begeleiding van een deskundig instructeur maak je kennis met deze mooie sport op de boogschietbaan.

Je wordt ontvangen met koffie, thee of limonade en maakt kennis met andere deelnemers en de instructeur. Op de boogschietbaan krijg je duidelijke instructies over de veiligheid en leer je alles over de techniek van het handboogschieten: de houding, richting, aanspannen én loslaten. Bij regen wordt gebruik gemaakt van de overdekte boogschietbaan.

Eerst oefenen, dán een wedstrijdje!

Na de instructie ga je vervolgens zelf aan de slag: met het schieten van enkele oefenpijlen merk je al dat je steeds dichter bij de roos schiet. De instructeur zal aanwijzingen geven en je schiethouding verbeteren. Met een wedstrijdje wordt het vervolgens spannend gemaakt!

In een paar rondes ga je proberen om zoveel mogelijk punten te behalen en in de finale wordt je vaardigheid met de handboog op de proef gesteld met een paar lastige doelwitten. Schiet jij in de roos?

Informatie

De open inschrijving is op zondag 29 januari van 14.00 uur tot 15.30 uur en kost 12,50 euro. Meer informatie kun je vinden op de website van Outdoorpark SEC Survivals.

Categorie:
Sport · Zakelijk

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.