Meer deelnemers dan ooit bij Challenge Almere-Amsterdam - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 04 jul 2017 om 13:23 uur - Laatste update: 04 jul 2017 om 13:23 uur

Meer deelnemers dan ooit bij Challenge Almere-Amsterdam

Geschreven door (volgen?)

Er doen dit jaar in totaal 1100 deelnemers mee aan de halve marathon van de Challenge Almere-Amsterdam in september. Dat maakte de organisatie dinsdagochtend bekend.

Met in totaal 1100 deelnemers uit 53 verschillende landen is het startersvak zo goed als vol. “We zijn enorm trots dat we ruim twee maanden voor de wedstrijd onze deelnemerslimiet hebben gehaald“, aldus de organisatie.

Op zaterdag 9 september zullen de triatleten de strijd met elkaar en zichzelf aangaan gedurende 1.9 kilometer zwemmen op het Weerwater, 90 kilometer fietsen door de provincie en 21.1 kilometer hardlopen rondom het Weerwater.

Andere afstanden

Ook de inschrijvingen voor andere afstanden lopen storm: voor de Long Distance (3.8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en 42.2 kilometer hardlopen) zijn nog beperkt aantal startersplekken beschikbaar.

Voor triatleten die mee willen doen aan de Middle Distance geldt er een wachtlijst waarbij er pas een startersplek beschikbaar komt wanneer een andere deelnemer zijn inschrijving annuleert.

Categorie:
Sport
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.