Remy Bonjasky maakt in oktober comeback - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 25 jul 2017 om 20:24 uur - Laatste update: 25 jul 2017 om 20:24 uur

Remy Bonjasky maakt in oktober comeback

Geschreven door (volgen?)

Foto door: Samuel van Leeuwen

Kickbokslegende Remy Bonjasky zal op zondag 29 oktober zijn comeback maken tijdens een kickbokswedstrijd in het Topsportcentrum van Almere Poort.

Dat meldt de organisator van de kickbokswedstrijd. Bonjasky staat die dag in de ring tegenover kickbokser Melvin Manhoef die tijdens de match juist zijn afscheid neemt.

WFL

World Fighting League (WFL) en Viacom Benelux zijn eerder dit jaar een nauwe samenwerking gestart met het gezamenlijke doel om een platform te creëren waar het Nederlandse publiek kennis maakt met huidige en aankomende toptalenten in kickboksen en MMA.

Alhoewel het voor Manhoef onderdeel is van zijn afscheid als kickbokser, is het voor Bonjasky juist dé match om zijn comeback te maken.

“Voor mij is het belangrijk om de sport weer terug te tillen naar het niveau van de K-1 en om de nieuwe opkomende talenten te inspireren en te motiveren“, aldus Bonjasky.

“Meer voldoening”

Bonjasky is ambassadeur van WFL omdat hij naar eigen zeggen gelooft in de ambitie van WFL:  “Het is dan ook niet meer dan logisch dat ik deze uitdaging tegenover Melvin aanneem. Bovendien heb ik veel respect voor Melvin, maar ik heb al drie keer van hem gewonnen, hem verslaan op zijn eigen podium geeft nog meer voldoening.”

Ook zegt Bonjasky met de match een topsport-waardige partij te willen neerzetten: “Bovendien snoer ik hiermee iedereen voor eens en altijd de mond die denkt te weten waar het in kickboksen om draait, maar eigenlijk nog nooit een echte topsport-waardige partij heeft gezien. Na deze partij praten we weer verder.”

De match is op zondag 29 oktober live te zien bij Spike via KPN (kanaal 13) en Ziggo (kanaal 16).

Categorie:
Uncategorized
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.