Fietsenwinkel.nl opent derde fysieke winkel - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 17 mrt 2016 om 14:27 uur - Laatste update: 17 mrt 2016 om 14:27 uur

Fietsenwinkel.nl opent derde fysieke winkel

Geschreven door (volgen?)

Vanaf 19 maart gaat de grootste fietsenwinkel van Nederland haar derde fysieke winkel openen. Klanten kunnen in deze winkel profiteren van alle A-merk fietsen met de laagste prijsgarantie.

Ook is er een mogelijkheid om fietsen te testen op het testcenter bij de winkel aan de Oliemolenstraat 75 vlakbij winkelcentrum DoeMere.

Grootste fietsenwinkel van Nederland

Fietsenwinkel.nl is de afgelopen 4 jaar gegroeid tot de grootste fietsenwinkel van Nederland en heeft ondertussen meer dan 100.000 fietsen verkocht. Fietsenwinkel.nl heeft op dit moment 2 fysieke winkels (Hilversum & Amsterdam). In deze winkels kan je onder andere terecht voor E-bikes, stadfietsen, transportfietsen maar ook sportieve fietsen.

Retailmanager Stefano Duringhof ziet de behoefte van de klant om fietsen te kunnen testen en ervaren: “Een fiets blijft voor een grote groep mensen toch een product dat ze willen zien, voelen en waarmee ze een testritje willen maken, voordat ze hun aankoopbeslissing nemen.

Laagste prijsgarantie met de beste service

Fietsenwinkel.nl heeft zich altijd onderscheiden als de meest servicegerichte fietsenwinkel van Nederland. Fietsenwinkel.nl was de eerste binnen de fietsbranche welke ‘vandaag besteld, morgen in huis’ aanbood, de eerste met service aan huis en ook de eerste met een netwerk van servicepunten.

Fietsenwinkel.nl voert alle A-merken zoals Gazelle, Batavus, Sparta en legt zich toe op het leveren van goede service in combinatie met scherpe prijzen.

Extra openingsactie in de winkel

Om te vieren dat Fietsenwinkel.nl nu ook in Almere een winkel heeft, is er op 19 maart een grote opening. Stefano Duringhof wil Almere graag laten zien dat de winkel een breed assortiment fietsen heeft met de laagste prijsgarantie.

Omdat we de grootste fietsenwinkel van Nederland zijn, kunnen we vaak hele scherpe acties inkopen. We werken nauw samen met alle grote fietsmerken om speciale acties voor onze klanten neer te zetten. Speciaal voor de opening hebben we extra scherpe acties op populaire modellen van o.a. Gazelle en Sparta, de korting kan oplopen tot wel 700 euro! Natuurlijk is iedereen ook van harte welkom voor een kop koffie met een gebakje.

Meer over Fietsenwinkel.nl is te vinden op hun website.

Categorie:
Zakelijk

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.