Vernieuwde huisstijl voor ABC Display! - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 15 jun 2016 om 10:00 uur - Laatste update: 14 jun 2016 om 22:48 uur

Vernieuwde huisstijl voor ABC Display!

Geschreven door (volgen?)

abc-display-presentatiemateriaal-bovenin-persbericht
Als dé specialist op het gebied van beursstands, expositiepanelen en presentatiemateriaal weet ABC Display als geen ander hoe belangrijk het is om een juiste eerste indruk te maken. Niet voor niets heeft dit mooie bedrijf uit Almere daarom onlangs haar eigen uitstraling een update gegeven.

Directeur Dhr. Cyrus Truijens spreekt duidelijke taal: ‘Ook voor bedrijven geldt dat een eerste indruk bepalend is voor het verdere verloop tussen bedrijf en klant’. Een ‘split second’ bepaalt of je succesvol zaken doet. Daarom is het belangrijk je bedrijf aantrekkelijk te presenteren. Binnen de nieuwe huisstijl is in een oogopslag de bedrijfsnaam met de producten te zien, als ware een mini folder.

Hoewel ABC Display altijd al vooruitstrevend is geweest in haar huisstijl is er ruimte voor verbetering en innovatie. ‘ABC Display staat voor kwaliteit, design en vakmanschap, waarbij we proberen om trendzetter te zijn in onze branche’, aldus Truijens. Hierdoor levert ABC Display ook al enkele decennia passende oplossingen voor haar klanten op beurzen, congressen, evenementen en exposities. Naast Beursstands, expositiepanelen, presentatiewanden verzorgt ABC Display ook de volledige grafische productie!

Niet voor niets zijn bedrijven als KLM, Rabobank, Staples en DPD  en vele andere bedrijven al langer klant van ABC Display. Bent u op zoek naar modulaire beursstand kijk dan eens op de website van ABC Display.

abc_display_logo_fc_zon_ben

Categorie:
Zakelijk

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.