Sloopauto’s zijn tegenwoordig geld waard - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 08 aug 2016 om 17:26 uur - Laatste update: 09 aug 2016 om 10:33 uur

Sloopauto’s zijn tegenwoordig geld waard

Geschreven door (volgen?)

Foto door: Pixabay.com

Vroeger betaalde u geld om uw oude auto of sloopauto te laten slopen en bovendien moest u uw auto vaak zelf naar de autosloperij brengen. Dat is tegenwoordig anders. Richtte de autosloperij zich vroeger op het slopen van auto’s, tegenwoordig richt de autosloperij zich ook op het demonteren en de verkoop van gebruikte en tweedehands auto onderdelen.

Een goede ontwikkeling voor iemand die van zijn sloopauto af wil. Tegenwoordig kunt u namelijk een vergoeding krijgen voor uw sloopauto en wordt deze bovendien, naar wens, thuis opgehaald.

Wat is een sloopauto?

Een sloopauto of een autowrak is een auto die aan het eind van zijn Latijn is. Gemiddeld wordt een auto na ongeveer 18 jaar gesloopt. Deze sloopleeftijd stijgt al enkele jaren.

Sloopauto’s in Almere

Er zijn verschillende autosloperijen actief in Almere. De vergoeding en service die u van een autosloperij ontvangt, variëren per bedrijf. Het ene bedrijf geeft een hoge vergoeding als u de auto zelf brengt, terwijl het andere bedrijf uw auto gratis komt ophalen, maar een lagere vergoeding betaalt. Schroom niet om uw sloopauto ook in de omgeving van uw woonplaats aan te bieden. Sommige autosloperijen zijn bereid om een bepaalde afstand af te leggen.

Vergoeding

De vergoeding varieert van enkele tientallen tot soms wel een paar honderd euro. De vergoeding is afhankelijk van de staat waarin de sloopauto verkeert, de kilometerstand en het bouwjaar. Bovendien ontvangt u vaak minder als de afstand die de autosloperij moet overbruggen om uw auto op te halen, groter is. Wilt u in een keer meerdere autosloperijen benaderen? Dan zijn er diverse online autosloperijen die u in contact brengen met autosloperijen door heel Nederland.

Categorie:
Zakelijk

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.