Persoonlijke aanpak bij Personal Body Center-Megan de Reus - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 20 sep 2016 om 15:22 uur - Laatste update: 20 sep 2016 om 15:25 uur

Persoonlijke aanpak bij Personal Body Center-Megan de Reus

Geschreven door (volgen?)

Personal Body Center-Megan de Reus in Almere biedt cliënten een simpele- en bijpassende oplossing voor onder andere een permanent én gezond gewichtsverlies; een persoonlijke aanpak!

Het begrip diëten is verouderd en eenzijdig, om nog maar niet te beginnen over alle voedingshypes van tegenwoordig. Voeding is persoonlijk en kan alleen veranderen als het op jou is afgestemd.

Direct toegankelijk

De diëtist is direct toegankelijk wat betekent dat u zonder verwijzing van de huisarts, specialist of tandarts een afspraak kunt maken. U kunt terecht bij Personal Body Center-Megan de Reus voor bijvoorbeeld overgewicht, ondergewicht, een hoge bloeddruk of hoog cholesterolgehalte, darmklachten, overgevoeligheid voor voedsel, sportdoelen en nog veel meer.

In 2016 kunt u tot maximaal drie uur dieetadvisering per kalenderjaar vergoed krijgen via de basisverzekering waarbij u rekening moet houden met het eigen risico. Naast de basisverzekering kan het zo zijn dat u een extra vergoeding ontvangt vanuit de aanvullende verzekering. Op de website van uw zorgverzekeraar kunt u zien welke vergoedingen voor u van toepassing zijn.

Personal Body Center-Megan de Reus heeft meerdere locaties in Almere. Meer informatie kunt u vinden op de website. Contact opnemen kan via 06-48475569 of via [email protected]

personal-body-center-logo

Categorie:
Overige · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.