[Video] ZO²Z Award: stem op Van Ommen als beste supermarktondernemers van Nederland! - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 06 apr 2017 om 12:36 uur - Laatste update: 06 apr 2017 om 12:36 uur

[Video] ZO²Z Award: stem op Van Ommen als beste supermarktondernemers van Nederland!

Geschreven door (volgen?)

Eind maart zijn Marcel en Edwin van Ommen van PLUS Muziekwijk voor de derde keer op rij uitgeroepen tot beste zelfstandige supermarkt van Flevoland. Inmiddels zijn zij ook in de race om de landelijke titel te winnen en roepen daarvoor mensen op om te stemmen.

Onze deuren zijn 365 dagen per jaar open en de boodschappen kunnen binnen twee uur bezorgd worden“, aldus de heren in een video.

ZO²Z Award 2017 – 2018

De ZO²Z Award wordt iedere twee jaar aan de beste zelfstandige supermarktondernemer van het land uitgereikt. Momenteel zijn er nog twaalf ondernemers in de running, waaronder Marcel en Edwin van Ommen.

Hoewel het een pittige wedstrijd is, hebben we er zeker vertrouwen in“, zeggen de broers. “We zijn enorm trots op de nominatie en doen er alles aan om de prijs mee naar huis te nemen.

De kracht van PLUS Van Ommen

PLUS Van Ommen mag zich de komende twee jaar ‘beste zelfstandige ondernemers in foodretail van Flevoland’ noemen en dat is niet zonder reden. Marcel en Edwin scoorden op alle onderdelen hoog: werkgeverschap, ondernemerschap, klanten, assortiment en innovatie.

Ook de mooie scores van de medewerkers- en klantentevredenheidsonderzoeken hielpen mee in de nominatie. “Het is een erkenning voor onze inzet, waarmee we voor de klanten en de lokale gemeenschap het verschil proberen te maken“, zeggen de broers.

De winnaar wordt op woensdag 10 mei 2017 bekendgemaakt, stemmen kan via de website van het vakcentrum »

Video

Categorie:
Overige · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.