Glasvezelprovider Jonaz breidt uit naar Almere - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 17 nov 2017 om 19:04 uur - Laatste update: 17 nov 2017 om 19:11 uur

Glasvezelprovider Jonaz breidt uit naar Almere

Geschreven door (volgen?)

Jonaz breidt uit naar Almere: de glasvezelprovider start vanaf 2 december met de levering van internet via het glasvezelnetwerk. Jonaz is al actief in Amersfoort, Leusden, Baarn, Soest en Hoogland.

Met de uitbreiding naar Almere vergroot Jonaz haar dekkingsgebied in één klap met 60 procent. Jonaz investeert in haar netwerk om het bereik te vergroten. Met de komst van Almere is het dekkingsgebied van Jonaz veertien keer groter dan het moment van oprichting toen Jonaz alleen nog in Leusden actief was“, aldus een woordvoerder.

Kritisch

Jonaz sloot in juli van dit jaar de 1000ste klant aan op glasvezelinternet. De jonge provider doet het vooral goed bij de kritische consument. “De stap van Jonaz naar Almere -de grootste stad van Flevoland- ligt voor de hand“, aldus Wilem-Jan Tanis (directeur van Jonaz).

Het is een mooi vervolg op het succes van Jonaz in Amersfoort, Leusden, Baarn, Soest en Hoogland. Het is niet vreemd dat we juist Almere hebben gekozen, aangezien dit de stad is met de grootste glasvezeldekking van Nederland.

Snel en stabiel

Steeds meer consumenten kiezen voor glasvezel. “Glasvezel garandeert stabiliteit en snelheid,” zegt Tanis. “Jonaz biedt zoveel snelheid dat je met het hele gezin tegelijk kunt downloaden, gamen, shoppen en streamen zonder dat de kwaliteit van je internetverbinding afneemt.

Jonaz biedt glasvezelinternet aan met een download- en uploadsnelheid van meer dan 500 Mb/s. “Tegenwoordig draait het steeds meer om internet. En willen consumenten het internetpakket uitbreiden met televisie en/of vaste telefonie dan kan dat natuurlijk“, sluit Tanis af.

Categorie:
Overige · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.