1

Kunstroute Warande

Za 28 augustus 2021 t/m zo 29 augustus 2021 in Helmond


Voor de zevende keer Kunstroute Warande in Helmond bij het gelijknamige park. Ook dit jaar kun je je weer laten verrassen door de grote variatie aan kunstvormen die in mooie tuinen worden gepresenteerd. Dit jaar een muzikaal intermezzo door Mrs P Rules om 12.00, 14.00 en 16.00 uur te beluisteren op Overhorst 1.

Er wordt veel kunst gemaakt in Helmond en verre omgeving, door zowel gevestigde kunstenaars als nieuw talent. Kunstroute Warande is in het leven geroepen om deze kunst een podium te bieden. Door werken tentoon te stellen in tuinen van bewoners rondom stadspark De Warande, kan op een bijzondere en laagdrempelige manier kennis worden gemaakt met zowel het werk als de makers.

De tuinen werken als een prachtig decor voor uiteenlopende werken, van schilderkunst en fotografie tot beelden in natuursteen, brons, hout, ijzer, textiel en proformance. Alle locaties zijn op loop- of fietsafstand van elkaar gelegen. De kunstenaars zelf zijn aanwezig en vertellen graag meer over hun werk en passie.

Praktische informatie

Zaterdag 28 augustus 2021 t/m zondag 29 augustus 2021 van 12:00 tot 17:00 uur

Warandelaan
5707 GP Helmond

Entree/deelname is gratis.

Meer informatie

Kunstroute Warande
[website - klik hier]

Meerevenementen


Weer

Weer in Almere

Zaterdag 27 november 2021

3.0 °C

Droog na motregen, temperatuur voelt aan als -0,6 °C. - meer weer »

Za

1 - 5 °

Zo

1 - 6 °

Ma

3 - 9 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only