Klik om te vergrotenFoto: aangeleverd

Pinkster Outdoor Event bij Outdoorpark SEC Survivals
zondag 20 mei 2018


Op Eerste Pinksterdag (zondag 20 mei) kun je bij Outdoorpark SEC Survivals in Almere meedoen aan het Pinkster Outdoor Event!

Een feest vol outdooractiviteiten voor jong en oud, heerlijk eten/drinken en volop gezelligheid met vermaak en proeverijen. 

Activiteiten

Je kunt boogschieten, kanovaren, op de watertrampoline, lasergamen, kruisbog- en luchtbuksschieten (vanaf 18 jaar), boeren midgetgolf, Twister, vlotvaren, lopen op het water in een doorzichtige bol, bungee-runnen, hindernis-runnen, schieten met een reuze katapult en nog veel meer!

Kinderen kunnen leren hoe zij vuur maken en kunnen zelf een eigen boog maken. 

Beleef Pinksteren

Alle terrassen bij Outdoorpark SEC Survivals zijn geopend en op het grasveld kun je heerlijk relaxen. De keuken is de hele dag geopend maar neem gerust je eigen picknickmand mee!

Case of Coffee serveert vanuit een Italiaanse Piaggo de heerlijkste vers gemalen koffie. BON Import (bekend van de Pasion Blue en Pasion Pink-wijnen) heeft een proeverij van de heerlijkste zomerwijnen, Almeers bier en fris van Frits en Wostok.

Ook wordt er verse patat gemaakt, wordt er heerlijk vlees geroosterd en kun je kennismaken met de vreemdste paddestoelen. Rond 17.00 uur gaan de barbecues aan!

Video

Bekijk hieronder een video van vorig jaar:


Datum, tijden en prijzen

Zondag 20 mei 2018
12:00 tot 19:30 uur
Entree: € 7.00

Locatiegegevens

Outdoorpark SEC Survivals
Verlaatweg 2
1358 AJ Almere

Meer informatie

[website]