Gratis zang en muziekworkshops in Almere Poort
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
Klik om te vergrotenFoto: aangeleverd

Gratis zang en muziekworkshops in Almere Poort
zaterdag 22 september 2018


Op zaterdag 22 september 2018 organiseren Marx Music & Music Mode een open dag met zang en muzieklessen in Almere Poort!

Op deze dag worden er gratis workshops gegeven in zang, akoestische gitaar, elektrische gitaar en piano. Zo mag je elke workshop uitproberen om te ervaren of zang of muziekles iets voor jou is. Marx Music & Music Mode hebben hun docententeam uitgebreid. De lessen worden door getalenteerde en ervaren muziekdocenten gegeven. De zang en muzieklessen zijn voor jong en oud, beginners en gevorderden.

De workshops worden gegeven bij Studio MIC / Jenaflow, tevens een van de culturele muziekstudio's van Nederland! Marx Music & Music Mode werken al jaren samen met diverse netwerkpartners en hebben aan succesvolle projecten gewerkt zoals Lyricz4U, Music Mode LIVE, Dit is mijn talent en Kempenaar Festival. De lessen kunnen ook in Multi-Club, in Kruidenwijk, gegeven worden. Het unieke van Marx Music & Music Mode is dat er samen met leerlingen in de studio kan worden gewerkt aan songwriting & opnames. Zo krijg je als leerling muziekles, optredens, maar ook een gave demo! Dit is onderdeel van het traject.


Datum, tijden en prijzen

Zaterdag 22 september 2018
13:00 uur tot 15:00 uur uur
Entree is gratis

Locatiegegevens

Studio MIC / Jenaflow
Argonweg 48
1362 AB Almere Poort

Meer informatie

Marx Music - Music Mode
info@musicmode.nl
[website]