Sinterklaasbingo XL - zaterdag 30 november 2019

Klik om te vergroten

Hij komt, hij komt.. De derde editie van Vlogpiet's Sinterklaasbingo XL! Tikkie ordinair, niet geschikt voor de allerkleinsten maar wel veel prijzen te winnen voor jou en je gezelschap! Zaterdag 30 november van 20.00 tot 22.30 uur in Almere Buiten!

Zoals ieder jaar wordt de bingo gepresenteerd door VlogPiet en zijn de andere Zwarte Pieten ook weer aanwezig. We hebben vernomen dat de goedheiligman zelf de bingo ook in het grote boek heeft staan..


Is een bingo alleen voor oude mensen? Dus echt niet! Wij zien elke bingo een terugkerende doelgroep bestaande uit vriendengroepen (jongeren), vriendinnen van in de veertig, stelletjes van in de dertig en zelfs hele families van oma tot kleinzoon! Een avondje uit waarbij je kansmaakt op verschillende prijzen! Er zijn normale prijzen, troostprijzen en hoofdprijzen gericht op de feestdagen. Hapjes en drankjes zijn natuurlijk ook aanwezig aan de bar of via rondlopend personeel.

Een bingoboekje bestaat uit 6 bingokaarten. We spelen 3 rondes per kaart, in totaal heb je dus 18 bingokansen! Na de bingo wordt er ook nog een loterij gehouden waarbij nog circa 20 kleinere prijzen worden weggegeven - je speelt automatisch mee met de loterij wanneer je een bingoboekje hebt gekocht.

Een bingoboekje kost 10 euro persoon, het is niet mogelijk om boekjes te delen of zonder boekje de bingo bij te wonen.

Datum, tijd en locatie

De bingo vindt plaats op zaterdag 30 november 2019 en start om 20.00 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur, naar verwachting is de bingo om 22.30 uur ten einde (houdt rekening met een eventuele uitloop tot 22.45 uur).

De locatie is Café Het Steegje in Almere Buiten. Het is mogelijk om met de auto te komen (let op - betaald parkeren a 2 euro per dag op het naastgelegen parkeerterrein) of gebruik te maken van het openbaar vervoer: het trein- en busstation is op een kleine 5 minuten loopafstand.

Nieuw: vooraf betalen!

Na je reservering wordt je doorgestuurd naar het betaalscherm om je reservering vast te leggen. Je betaalt hierbij de boekjes voor het door jou opgegeven aantal personen (stel je komt met 2 personen, betaal je 20,00 euro + 0,45 cent transactiekosten IDEAL). Het is helaas niet meer mogelijk om op de avond van de bingo de betaling te voldoen.

Vroegboekers: Wil je al vroeg boeken maar nog niet betalen? Plaats je reservering wel alvast, je hebt tot uiterlijk 14 november de tijd om de betaling te voldoen via een betaallink in je mailbox. Na 14 november worden de inactieve reserveringen verwijderd om andere gegadigden ook een kans te bieden en kun je eventueel opnieuw je reservering plaatsen.

Wil je extra boekjes kopen? Dan kan dit op de avond zelf aan de verkoopbalie.

De prijzen

Naast de prijzen en hoofdprijzen die je kunt winnen tijdens de bingo worden er ook troostprijzen weggegeven via ons Rad van Fortuin. Na de bingo is er nog een loterij waarbij je kans kunt maken op nog zo'n 20 prijzen!

Klik hier voor een impressie van de Sinterklaasbingo XL van vorig jaar.

Reserveren

Maak hieronder een keuze.

Reserveren voor zaterdag 30 november 2019