Almere Nieuws

Verjaardagsbingo van Almere Nieuws in Almere Buiten

Klik om te vergroten

Almere Nieuws bestaat alweer 6 jaar en dat moet gevierd worden: zoals vorig jaar onze uitverkochte jubileumbingo doen wij dat dit jaar opnieuw! Kom je ook? Zaterdag 25 mei van 20.00 tot 22.30 uur in Almere Buiten!

Is een bingo alleen voor oude mensen? Dus echt niet! Wij zien elke bingo een terugkerende doelgroep bestaande uit vriendengroepen (jongeren), vriendinnen van in de veertig, stelletjes van in de dertig en zelfs hele families van oma tot kleinzoon! Een avondje uit waarbij je kansmaakt op verschillende prijzen! Er zijn normale prijzen, troostprijzen en hoofdprijzen gericht op de zomer. Onder meer zijn er kaarten te winnen voor Strandfestival ZAND en ook de hoofdprijs is weer fantatisch! Hapjes en drankjes zijn natuurlijk ook aanwezig.

Een bingoboekje bestaat uit 6 bingokaarten. We spelen 3 rondes per kaart, in totaal heb je dus 18 bingokansen! Na de bingo wordt er ook nog een loterij gehouden waarbij nog meer prijzen worden weggegeven - je speelt automatisch mee met de loterij wanneer je een bingoboekje hebt gekocht.

Een bingoboekje kost 10 euro persoon, het is niet mogelijk om boekjes te delen of zonder boekje de bingo bij te wonen.

Datum, tijd en locatie

De bingo vindt plaats op zaterdag 25 mei 2019 en start om 20.00 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur, naar verwachting is de bingo om 22.30 uur ten einde (houdt rekening met een eventuele uitloop tot 22.45 uur).

De locatie is Café Het Steegje in Almere Buiten. Het is mogelijk om met de auto te komen (let op - betaald parkeren a 2 euro per dag op het naastgelegen parkeerterrein) of gebruik te maken van het openbaar vervoer: het trein- en busstation is op een kleine 5 minuten loopafstand.

Nieuw: vooraf betalen!

Na je reservering wordt je doorgestuurd naar het betaalscherm om je reservering vast te leggen. Je betaalt hierbij de boekjes voor het door jou opgegeven aantal personen (stel je komt met 2 personen, betaal je 20,00 euro + 0,45 cent transactiekosten IDEAL). Het is helaas niet meer mogelijk om op de avond van de bingo de betaling te voldoen.

Wil je extra boekjes kopen? Dan kan dit op de avond zelf aan de verkoopbalie.

De prijzen

Naast de prijzen en hoofdprijzen die je kunt winnen tijdens de bingo worden er ook troostprijzen weggegeven. Na de bingo is er nog een loterij waarbij je kans kunt maken op nog zo'n 25 prijzen!

Klik hier voor een impressie van de jubileumbingo van vorig jaar.

Reserveren

Maak hieronder een keuze.

Reserveren voor zaterdag 25 mei 2019 (VOL)