Almere Nieuws

Najaarsbingo Almere Nieuws - zaterdag 14 september 2019

Klik om te vergroten

De zomer is bijna ten einde! Nog zin in wat leuks aan het eind van deze zomer? Kom naar de najaarsbingo van Almere Nieuws! Zaterdag 14 september van 20.00 tot 22.30 uur in Almere Buiten!

Is een bingo alleen voor oude mensen? Dus echt niet! Wij zien elke bingo een terugkerende doelgroep bestaande uit vriendengroepen (jongeren), vriendinnen van in de veertig, stelletjes van in de dertig en zelfs hele families van oma tot kleinzoon! Een avondje uit waarbij je kansmaakt op verschillende prijzen! Er zijn normale prijzen, troostprijzen en hoofdprijzen gericht op het najaar. Hapjes en drankjes zijn natuurlijk ook aanwezig.

Een bingoboekje bestaat uit 6 bingokaarten. We spelen 3 rondes per kaart, in totaal heb je dus 18 bingokansen! Na de bingo wordt er ook nog een loterij gehouden waarbij nog circa 20 kleinere prijzen worden weggegeven - je speelt automatisch mee met de loterij wanneer je een bingoboekje hebt gekocht.

Een bingoboekje kost 10 euro persoon, het is niet mogelijk om boekjes te delen of zonder boekje de bingo bij te wonen.

Datum, tijd en locatie

De bingo vindt plaats op zaterdag 14 september 2019 en start om 20.00 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur, naar verwachting is de bingo om 22.30 uur ten einde (houdt rekening met een eventuele uitloop tot 22.45 uur).

De locatie is Café Het Steegje in Almere Buiten. Het is mogelijk om met de auto te komen (let op - betaald parkeren a 2 euro per dag op het naastgelegen parkeerterrein) of gebruik te maken van het openbaar vervoer: het trein- en busstation is op een kleine 5 minuten loopafstand.

Nieuw: vooraf betalen!

Na je reservering wordt je doorgestuurd naar het betaalscherm om je reservering vast te leggen. Je betaalt hierbij de boekjes voor het door jou opgegeven aantal personen (stel je komt met 2 personen, betaal je 20,00 euro + 0,45 cent transactiekosten IDEAL). Het is helaas niet meer mogelijk om op de avond van de bingo de betaling te voldoen.

Wil je extra boekjes kopen? Dan kan dit op de avond zelf aan de verkoopbalie.

De prijzen

Naast de prijzen en hoofdprijzen die je kunt winnen tijdens de bingo worden er ook troostprijzen weggegeven. Na de bingo is er nog een loterij waarbij je kans kunt maken op nog zo'n 20 prijzen!

Klik hier voor een impressie van de jubileumbingo van vorig jaar.

Reserveren

Maak hieronder een keuze.

Reserveren voor zaterdag 14 september 2019