Meldingen van hulpdiensten in Almere realtime in je tijdlijn op Facebook ontvangen? - Klik hier voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk dan eerst onderstaand overzicht met veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je contact opnemen met de redactie via het contactformulier.

Antwoord

Ja, het worden van abonnee op Almere Nieuws is gratis. Naast het gratis abonnement is er ook een waarbij je geniet van een aantal voordelen voor een aantrekkelijk tarief.

Het betaald abonnement verloopt automatisch na elke periode en wordt niet stilzwijgend verlengd.

Antwoord

Wat leuk dat je een bijlage wil leveren aan Almere Nieuws! Een nieuwstip kun je insturen via ons contactformulier. Een foto kun je uploaden bij een 112-melding via de P2000-pagina of per e-mail aan [email protected].

Antwoord

Ja, dat kan. Almere Nieuws is te volgen via Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en LinkedIn.

Antwoord

Een klacht, tip of opmerking kun je kenbaar maken aan de redactie via het contactformulier. Houd er rekening mee dat klachten, tips en opmerkingen intern worden behandeld, hierover ontvang je dus geen reactie.

Antwoord

Ja, dat kan. Het e-mail adres welke je hiervoor kunt gebruiken is [email protected].

Antwoord

Gezichten van slachtoffers en betrokkenen alsmede kentekens van betrokken voertuigen bij ongevallen worden standaard onherkenbaar gemaakt (geblurred). Wanneer u van mening bent dat gezichten of kentekens bij ëën of meerdere foto's onbedoeld niet zijn geblurred verzoeken wij u om dit kenbaar te maken aan de redactie o.v.v. artikel en betreffende foto zodat dit alsnog kan worden gedaan.

Gezichten van niet-betrokkenen (zgn. toeschouwers of passanten) op foto's welke zijn gemaakt op de openbare weg, worden niet onherkenbaar gemaakt.