Verbindt je met ons!

112

Politie vraagt Almeerders alert te zijn na 6 straatroven in 2 dagen tijd

Politie vraagt Almeerders alert te zijn na 6 straatroven in 2 dagen tijd

De politie vraagt inwoners van Almere alert te zijn nadat er in twee dagen tijd, zes straatroven werden gepleegd in de stad.

De straatroven werden afgelopen maandag en dinsdag op verschillende locaties gepleegd. Naar deze straatroven wordt momenteel onderzoek gedaan door de politie.

Het is niet bekend of er inmiddels al aanhoudingen zijn verricht. Burgernet-acties die kort na de gepleegde straatroven werden opgestart, leidde niet tot aanhoudingen.

Signalement en vluchtrichting

Wanneer iemand onverhoopt slachtoffer wordt van een beroving, is het advies om goed het signalement en de vluchtrichting van de dader te onthouden en vervolgens het alarmnummer te bellen (mits de telefoon niet is weggenomen door de dader).


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.0 ℃
Voelt als 1.2 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (09.16 uur)
Hoogst 7.2 ℃ (13.47 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog