Tv- en radio-uitzendingen MEDIA036 vanuit Kunstlinie
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Tv- en radio-uitzendingen MEDIA036 vanuit KunstlinieGeplaatst door Max Joling
Laatste update op maandag 13 juli 2015 om 17:07 uur


De radio- en televisie-uitzendingen van de nieuwe stadsomroep MEDIA036 zullen vanaf de Kunstlinie Almere Flevoland (vanaf september de nieuwe naam van Schouwburg Almere) aan worden gemaakt. Dat hebben Willem Miermans, voorzitter van de omroep en de Kunstlinie maandagmiddag gezamenlijk bekendgemaakt.  "Wij zijn blij met Media036 als nieuwe partner én bewoner van ons pand. Kunstlinie Almere Flevoland wordt een bruisende plek vol dwarsverbanden, waar we mooie en spannende activiteiten willen ontwikkelen. Dat willen we vooral doen mét Almere. De samenwerking met een lokale partner als MEDIA036 past dan ook heel goed in de lijn van Kunstlinie Almere Flevoland", aldus Jeroen van der Wiel, directeur van de Kunstlinie die erg naar de samenwerking uit kijkt. Ook Miermans verheugt zich erg op het betrekken van de Kunstlinie: "De samenwerking gaat verder dan de relatie huurder – verhuurder, we zullen elkaar gaan versterken. De gesprekken met directeur Jeroen van der Wiel en facilitair manager Kees Klooster waren bijzonder aangenaam, de bereidheid om elkaar te helpen is groot. We voelen ons zeer welkom, het voelt als een warm bad."

Minder kosten

Eerder had Miermans de derde verdieping van de Rabotoren aangeboden gekregen, maar heeft dit aanbod afgeslagen. "Het aanpassen van de etage, denk aan trekken van kabels, geluiddicht maken en klimaatregeling vanwege hoge temperaturen in de studio's, kan leiden tot zeer hoge kosten. In de Kunstlinie kunnen wij de kosten beperken tot het aanschaffen van apparatuur, aangezien er twee geluidsstudio's zijn die we eenvoudig startklaar kunnen maken voor tv en radio", aldus Miermans.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.