Optreden Surinaamse antihomoband gaat niet door
Klik om te vergroten


Optreden Surinaamse antihomoband gaat niet doorGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 23 juli 2015 om 12:02 uur


Het optreden van de Surinaamse antihomoband Hakuna Matata Gang gaat niet door. Vrijdagavond stond er in club Jiggerz een optreden van de omstreden band gepland, maar de club heeft dat optreden geannuleerd. De eigenaar van de club wilde dat de band openlijk afstand nam van het nummer 'Bullet', maar de band heeft dat niet gedaan. In het nummer 'Bullet' wordt onder andere gezongen dat homo's de kogel zouden moeten krijgen. Eerder deze maand trad de band al eerder op in club Jiggerz, toen is afgesproken dat de band het omstreden nummer niet zal spelen en dat werd zelf contractueel vastgelegd bij de veiligheidsdiensten van de gemeente Almere. De PVV stelde eerder schriftelijke vragen aan het college over de optredens van de band in Almere.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.