Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Overige

Optreden Surinaamse antihomoband gaat niet door

Optreden Surinaamse antihomoband gaat niet door

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie
Het optreden van de Surinaamse antihomoband Hakuna Matata Gang gaat niet door. Vrijdagavond stond er in club Jiggerz een optreden van de omstreden band gepland, maar de club heeft dat optreden geannuleerd. De eigenaar van de club wilde dat de band openlijk afstand nam van het nummer 'Bullet', maar de band heeft dat niet gedaan. In het nummer 'Bullet' wordt onder andere gezongen dat homo's de kogel zouden moeten krijgen. Eerder deze maand trad de band al eerder op in club Jiggerz, toen is afgesproken dat de band het omstreden nummer niet zal spelen en dat werd zelf contractueel vastgelegd bij de veiligheidsdiensten van de gemeente Almere. De PVV stelde eerder schriftelijke vragen aan het college over de optredens van de band in Almere.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 31.141
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 10.1 ℃
Voelt als 10.1 ℃
Gemiddeld
Laagst 10.1 ℃ (01.39 uur)
Hoogst 11.8 ℃ (00.02 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog