Nieuwe markt in Almere Buiten
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Nieuwe markt in Almere Buiten
Laatste update: donderdag 20 augustus 2015 - 18:17 uurVanaf dinsdag 25 augustus zal er om de 2 weken een nieuwe markt komen op het Buitenplein (achter het station) in Almere Buiten. Een breed scala aan wat de Buitenvaart rijk is zal op de markt worden verkocht: anjers, rozen, lelies, orchideeën maar ook heerlijke biologische pompoenpoffertjes, handgemaakte biofrieten en bio-groenten. Tegelijkertijd wordt er met deze lokale producten gekookt in de kookworkshop van Luciaz' Eeterij. Grandcafé Seventies Eighties en café het Steegje wat naast het plein gevestigd zit, serveren bij een toerbeurt verse koffie of thee met Buitenvaart appeltaart, worst van slagerij Bertelsmann en kaas van de Alexanderhoeve.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.