1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Stelletje van fiets geduwd en beroofd in De Gouwen

112 De Gouwen


Een 16-jarige jongen is samen met zijn 15-jarige vriendin woensdagavond het slachtoffer geworden van een beroving in de omgeving van bushalte De Gouwen.

Rond 22.00 uur fietste het koppel naar de bushalte, toen de jongen werd aangesproken door 2 andere jongens. Uit het niets werd het stel van de fiets geduwd waarbij zij ten val kwamen. EÚn van de daders pakte vervolgens hun rugtassen af, en haalde uit ÚÚn van de tassen een aantal waardevolle spullen. De tweede dader ging er vervolgens met de spullen vandoor over het fietspad in de richting van de Stedenwijk. De eerste dader pakte daarna de fiets van de jongen af en fietste achter de tweede dader aan.

Signalement

Het betreft 2 jonge mannenámet een getinte huidskleur die ongeveer 19 jaar oud zijn en ongeveer 1.85 meter lang zijn. Zij droegen beide een zwarte spijkerbroek met mogelijk zwarte sneakers. De eerste dader droeg een groene korte jas waarvan hij de capuchon over zijn hoofd had. De tweede dader droeg een blauweájas met ook de capuchon over zijn hoofd.

Getuigenoproep

De politie verzoekt een ieder met meer informatie om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Tags bij dit artikel: De Gouwen

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Gouwen of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 14 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 14 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Donderdag 21 oktober 2021

10.9 °C

Af en toe lichte regen, temperatuur voelt aan als 7,6 °C. - meer weer »

Do

8 - 11 °

Vr

8 - 12 °

Za

6 - 13 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only