VMCA bezorgt Almeerse mantelzorgers een leuke dag
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


VMCA bezorgt Almeerse mantelzorgers een leuke dagGeplaatst door Max Joling
Laatste update op maandag 16 november 2015 om 10:31 uur


Op 10 november was het de Dag van de Mantelzorg. Elk jaar besteedt de VMCA aandacht aan dit landelijke evenement en bezorgt mantelzorgers in Almere een leuke dag. Afgelopen zondag organiseerde de VMCA vanaf 12.00 uur een feestelijke brunch met muziek van de Pauwergirls in het Van der Valk Hotel in Almere. "De animo voor het evenement was zeer groot. Ruim 300 mantelzorgers konden genieten van een heerlijk buffet of in de middag de voorstelling 'Wie zorgt er voor mij' van Theaterbureau Klinker. De mensen hebben genoten. De sfeer was goed. Er werd gezongen en men kon met elkaar in gesprek en kreeg aandacht van elkaar", aldus Yvette van Ree namens VMCA. Mantelzorgers zijn vaak druk met het zorgen voor een partner, kind of ouder en hebben weinig tijd voor zichzelf. De VMCA organiseert regelmatig activiteiten en uitjes voormantelzorgers zodat zij even hun zorgen opzij kunnen zetten.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.