Waarschuwing voor blauwalg bij zwemstrand in Almere Haven ingetrokken
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Waarschuwing voor blauwalg bij zwemstrand in Almere Haven ingetrokkenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 16 augustus 2016 om 12:34 uur


De waarschuwing voor blauwalg bij het zwemstrand van Almere Haven is ingetrokken. Dat meldt de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi- en Vechtstreek (OFGV) dinsdag.

Eerder werden er waarschuwingen voor blauwalg afgegeven bij het surfstrand in Almere Haven, het strand in Stedenwijk en het Lumièrestrand welke eerder al werden ingetrokken.

Wel worden de stranden nog in de gaten gehouden door de strandbeheerders die dagelijks een controle uitvoeren, dit met de reden at blauwalg onvoorspelbaar kan zijn.


TIP: Kom je ook naar onze najaarsbingo komende zaterdag van 20.00 tot 22.30? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.