❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Basisschool De Zeeraket feestelijk geopend door burgemeester WeerwindGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 01 september 2016 om 10:16 uur


Basisschool De Zeeraket in Almere Poort is maandag feestelijk geopend door burgemeester Weerwind. Op de eerste schooldag van het jaar knipte de burgemeester samen met Yalou Versteeg (de eerst ingeschreven leerling) het lint door.

'The Leader in Me'

"Wij zijn de eerste 'The Leader in Me'-school in Flevoland en zijn daar trots op. Veel ouders hebben interesse in dit vernieuwde schoolconcept", aldus Mayke van den Berg (directrice van de school). Met het nieuwe schoolconcept wordt de nadruk gelegd op goed onderwijs binnen een prettige sfeer. Het onderwijs is gebaseerd om de zeven gewoonten van effectief leiderschap volgens de methode 'The Leader in Me', welke weer is gebaseerd op het gedachtengoed van Stephen Covey - één van de meest invloedrijke Amerikanen van deze eeuw. Door doelen te leren stellen, zich te focussen en goed leren plannen kunnen de kinderen hun resultaten bij de vakken rekenen, taal en lezen verbeteren. Daarbij is ook aandacht voor een goede balans tussen werken en ontspannen.

Almere Duin

De school zit nu nog gevestigd in een gebouw samen met IKC De Duinvlinder omdat de nieuwe panden van beide scholen nog gebouwd worden in Almere Duin.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.