Kromme Weteringsluis ondanks storing dit weekend open
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Kromme Weteringsluis ondanks storing dit weekend openGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 02 september 2016 om 11:00 uur


Vanwege het mooie weer aankomend weekend en het Havenfestival in Almere Haven gaat de Kromme Weteringsluis dit weekend open op zaterdag en zondag van 10.00 tot 21.00 uur. Er zal iemand aanwezig zijn om de boten door de sluis te laten.

De Kromme Weteringsluis is sinds afgelopen weekend gesloten voor vaarverkeer vanwege een storing. Woensdag heeft een duiker de sluis onderwater geïnspecteerd. Hier is niets uitgekomen. Vrijdag inspecteert ede gemeente de sluis boven de waterlijn waarbij er nog diverse tests worden uitgevoerd.

De gemeente Almere streeft ernaar dat de sluis maandagochtend weer in gebruik is.


TIP: Kom je ook naar onze najaarsbingo komende zaterdag van 20.00 tot 22.30? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.