❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Mogelijk extra raadsvergadering over aanrandingen ParkwijkGeplaatst door Max Joling
Laatste update op maandag 12 september 2016 om 17:03 uur


De PVV heeft een verzoek ingediend voor een extra raadsvergadering over de aanrandingen in de Parkwijk.

"Het onderwerp van de vergadering is het nieuws dat er in Almere aanrandingen zouden hebben
plaatsgevonden en de wijze waarop de politie daarmee zou zijn omgegaan", aldus Toon van Dijk namens de PVV.

Schriftelijke vragen

Eerder stelde de VVD al schriftelijke vragen over de incidenten. De PVV is van mening dat de aard en ernst van de vergrijpen en de vraagtekens rond het handelen van de politie maken dat de schriftelijke beantwoording niet op zich kan laten wachten en onmiddellijk helderheid verschaft dient te worden.

De VVD heeft aangegeven geen bezwaar te hebben tegen het verzoek om de schriftelijke vragen tijdens een extra raadsvergadering te laten beantwoorden door het college.

De partij heeft verzocht om de vergadering komende donderdag om 20.00 uur te houden. Het presidium zal het verzoek moeten bespreken.


TIP: Kom je ook naar onze najaarsbingo komende zaterdag van 20.00 tot 22.30? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.