Woensdag extra raadsvergadering over doofpot aanrandingen Parkwijk
Klik om te vergroten


Woensdag extra raadsvergadering over doofpot aanrandingen ParkwijkGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 13 september 2016 om 10:52 uur


Komende woensdag vergadert de Almeerse gemeenteraad tijdens een extra vergadering over de aanrandingen in de Parkwijk en het proberen onder de pet te houden van de incidenten door de politie.

De PVV had daarover maandagavond een verzoek ingediend om de schriftelijke vragen van de VVD te beantwoorden tijdens de extra raadsvergadering.

Aanrandingen

Volgens een bron die zich afgelopen zaterdag bij Almere Nieuws meldde, zijn er meerdere meisjes aangerand sinds vorige zomer waarbij het om dezelfde dader lijkt te gaan.

De aanrandingen vonden plaats in de Reine Claudestraat, Vlierbessenstraat en de Frambozenstraat die nagenoeg alle drie aan elkaar verbonden zijn.

Doofpot

Een wijkagent, die nota bene niet eens de wijkagent van de Parkwijk is, heeft meerdere berichtgevingen over de aanrandingen laten verwijderen waardoor buurtbewoners het gevoel hebben dat de politie deze zaken in de doofpot wil stoppen.

Ook is het volgens de bron moeilijk om een terugkoppeling te krijgen over hoe het met de onderzoeken gaat.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.