Storingen op spoor rondom Almere nog niet verholpen
Klik om te vergroten


Storingen op spoor rondom Almere nog niet verholpenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op maandag 19 september 2016 om 11:41 uur


De storingen op het spoor rondom Almere zijn nog niet verholpen. Sinds maandagochtend hebben reizigers te kampen met extra reistijd vanwege meerdere storingen. Zo rijden er tussen Weesp en Almere Oostvaarders minder treinen dor een seinstoring waarbij er een extra reistijd van 15 tot 30 minuten is. Tussen Duivendrecht en Almere Centrum rijden geen intercity's door een seinstoring waarbij er ook een extra reistijd is van 15 tot 30 minuten. Tussen Utrecht Centraal en Almere Centrum hebben reizigers een extra reistijd van 15 tot 30 minuten door de andere verstoringen. De NS weet niet hoelang de verstoringen zullen duren.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.