Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

< src='//almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/09/Erepenning-voor-Nathal-van-Rijn.jpg' class='mvp-mob-img wp-post-image' srcset='//almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/09/Erepenning-voor-Nathal-van-Rijn.jpg 400w, //almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/09/Erepenning-voor-Nathal-van-Rijn.jpg 300w, //almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/09/Erepenning-voor-Nathal-van-Rijn.jpg 768w, //almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/09/Erepenning-voor-Nathal-van-Rijn.jpg 1000w' sizes='(max-width: 400px) 100vw, 400px' />

Entertainment

Burgemeester Weerwind reikt erepenning uit aan Nathal van Rijn

Burgemeester Weerwind reikt erepenning uit aan Nathal van Rijn

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Nathal van Rijn, voormalig directeur van Rabobank Almere heeft afgelopen woensdag tijdens zijn afscheidsreceptie uit handen van burgemeester Weerwind de Erepenning van Almere ontvangen.

"Sinds 2009 heeft Van Rijn zich vanuit zijn positie bijzonder ingespannen voor de stad. Vanuit zijn grote persoonlijke betrokkenheid is een groot aantal projecten in de stad gerealiseerd", aldus de gemeente.

Almeers onderwijs

Nathal van Rijn heeft onder andere grote betrokkenheid bij het Almeerse onderwijs getoond. Daarbij lag vaak de focus op de ontwikkeling van leerlingen tot goede burger in de maatschappij. In het bijzonder was hij betrokken bij initiatieven voor leerlingen van wie de maatschappelijke kansen minder groot waren. Waar het in zijn mogelijkheden lag was hij aanwezig op belangrijke momenten en hij stak graag de handen uit de mouwen.

"Met zijn vertrek gaat Almere een belangrijke sleutelfiguur, verbinder en een zeer met one stad begaan persoon missen", aldus burgemeester Weerwind.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

 • Overige

  Overzicht: het nieuws van afgelopen week!

  Door

  Benieuwd naar het nieuws van de afgelopen week of heb je afgelopen week niet al het nieuws in de gaten kunnen houden? Geen probleem: in dit overzicht vindt je een overzicht van het nieuws (..)...

 • Columns

  Column: Een nieuw boek

  Door

  Ik ben volop aan het schrijven over de stad, want mijn boek gaat over de stad. Over Almere. Een thriller in de categorie misdaad en ik kan niet wachten om het boek te lanceren. Ik ben (..)...

 • Politiek en gemeente

  Jimmy (15) voor één dag baas van AllGo

  Door

  Donderdag was een spannende dag voor de 15-jarige Jimmy uit Almere: als nieuwe baas van AllGo was hij namelijk verantwoordelijk voor het gehele busvervoer in Almere. (..)...

 • Overige

  Meekijkdag voor achtstegroepers op het Buitenhout College

  Door

  Op woensdagmiddag 12 februari 2020 organiseert het Buitenhout College de 'Buitenhout Experience' De middag is voor leerlingen uit groep 8 van de basisschool die benieuwd zijn hoe een middag (..)...

 • Overige

  Btw-vrije dagen bij MediaMarkt: hoe zit dat precies?

  Door

  De btw-vrije dagen bij Media Markt zijn weer van start gegaan, zo ook bij Media Markt in Almere Stad. Tot en met zondag profiteren klanten op een groot deel van het assortiment van een (..)...

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 5.0 ℃
Voelt als 1.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 0.8 ℃ (04.17 uur)
Hoogst 5.0 ℃ (11.57 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)