7500 voertuigen gescand tijdens CVC-actie in Almere Buiten
Klik om te vergroten


7500 voertuigen gescand tijdens CVC-actie in Almere BuitenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 06 oktober 2016 om 10:12 uur


Tijdens een CVC-actie (controle verkeer en criminaliteit) in Almere Buiten zijn woensdag 7500 voertuigen gescand. Dat meldt de politie.

Naast het scannen van voertuigen ondergingen 1200 automobilisten een alcoholcontrole.

7 voertuigen werden doorzocht in verband met criminele activiteiten, tegen één bestuurder is een proces verbaal opgemaakt wegens het rijden zonder rijbewijs, 3 bestuurders hadden nog een openstaande boete waarbij er totaal 900 euro is geïncasseerd en één voertuig is in beslag genomen in verband met een openstaande belastingschuld.

Achtervolging

Ook werd er nog één bestuurder gecontroleerd die met een ongeldig verklaard rijbewijs bleek te rijden. Bij de controle sloeg deze bestuurder op de vlucht die later is aangehouden. Tegen de man die ook gedronken bleek te hebben, is een proces verbaal opgemaakt.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.