Politie rukt massaal uit voor grote groep 'hooligans' op Almere Centrum
Klik om te vergroten


Politie rukt massaal uit voor grote groep 'hooligans' op Almere CentrumGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 07 oktober 2016 om 08:48 uur


Donderdagavond is de politie massaal uitgerukt naar station Almere Centrum vanwege de komst van honderden 'dronken hooligans'. "De groep zou in Almere willen overstappen op een andere trein die vanuit Amsterdam onderweg was. Hierdoor werd er groots ingezet om de overstap in goede banen te leiden en incidenten te voorkomen", aldus de politie. Tijdens het verzamelen van de politie op en rondom het treinstation werd bekend dat het niet om hooligans ging maar om een groep studenten. Omdat er geen contact meer was met het personeel in de trein, heeft de politie besloten om de inzet door te zetten en de trein op te wachten.

Overstap

Toen de trein was gearriveerd, kwamen de organisatoren naar de agenten waaruit bleek dat het om een gezellige studentengroep ging die onderweg was naar een studentenfeest in Groningen.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.