19-jarige man aangehouden voor poging inbraak Markerkant
Klik om te vergroten


19-jarige man aangehouden voor poging inbraak MarkerkantGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 07 oktober 2016 om 12:50 uur


De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 19-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van poging inbraak in een bedrijf aan de Markerkant.

Rond 03.25 uur meldde een getuige hoe er mogelijk geprobeerd werd om in te breken in het bedrijf. Toegesnelde agenten zagen 3 mannen wegrennen in de richting van de Hogering.

Zoekactie

De politie startte direct een zoekactie waarbij zij op de parkeerplaats bij het Ria Mastenbroekpark een auto met daarin een man zagen. De inzittende stapte direct uit de auto toen hij werd opgemerkt door agenten.

De man bleek zich niet te kunnen identificeren en had een bezweet hoofd. Op de grond vonden agenten onder andere een bivakmuts en een breekijzer.

De jonge Almeerder is aangehouden, een nader onderzoek is ingesteld.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.