Man rijdt met 10 kilo drugs rond in Waterwijk
Klik om te vergroten


Man rijdt met 10 kilo drugs rond in WaterwijkGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 11 oktober 2016 om 13:19 uur


De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een man aangehouden die met 10 kilo drugs in zijn auto rondreed in de Waterwijk. Na een stopteken reed de man in eerste instantie gewoon door, maar stopte enige tijd later alsnog. Toen de man na herhaaldelijk vragen zijn raam open deed, roken agenten een hennepgeur waarna zij pakketjes zagen liggen die vaak worden gebruikt als verpakking om drugs te vervoeren.

Onderzoek

Na een kort onderzoek vonden agenten in de auto een tas met daarin 10 kilo aan drugs. De drugs en enkele duizenden euro's die de man op zak had, zijn door de politie in beslag genomen. De man is vastgezet.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.