Almeerder aangehouden na mishandeling met riem in Staatsliedenwijk
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Almeerder aangehouden na mishandeling met riem in StaatsliedenwijkGeplaatst door Max Joling
Laatste update op woensdag 19 oktober 2016 om 19:02 uur


De politie heeft vorige week een 35-jarige man uit Almere aangehouden die een 21-jarige Almeerder heeft mishandeld met een riem.

Van de mishandeling die begin september plaatsvond, verscheen beelden op verschillende website. Aan de hand van het gepubliceerde materiaal stelde de politie een onderzoek in en werd een aangifte opgenomen van het slachtoffer.

Uit het helaas van het slachtoffer kon worden afgeleid dat hij bij een bezoek aan een woning in de Staatsliedenwijk door 2 verdachten werd beroofd van zijn bezittingen en vervolgens werd mishandeld met een riem.

Aanhouding

Aanvullend onderzoek leidde tot het bekend worden van de identiteit van de twee verdachten, waarvan één inmiddels is aangehouden en verhoord. De verdachte bekende de mishandeling en kreeg een proces-verbaal.

De tweede verdachte is nog voortvluchtig en staat gesignaleerd.


TIP: Kom je ook naar onze najaarsbingo komende zaterdag van 20.00 tot 22.30? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.