13-jarig meisje slachtoffer van gewapende straatroof bij station Almere Oostvaarders
Klik om te vergroten


13-jarig meisje slachtoffer van gewapende straatroof bij station Almere OostvaardersGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 24 november 2016 om 12:43 uur


 

Een 13-jarig meisje is dinsdagmiddag beroofd bij station Almere Oostvaarders. De politie is opzoek naar getuigen.

Rond 16.45 uur liep het meisje naar de trein toen een onbekende man haar vastgreep en haar bedreigde met een steekwapen. Hierbij moest hij haar waardevolle spullen afstaan.

Signalement

De verdachte is een blanke man van ongeveer 30 jaar oud. Hij heeft een gespierd postuur en is ongeveer 1.75 meter lang. De man was geheel in het zwart gekleed en droeg een zwarte muts zonder opdruk. Verder droeg hij een horloge met de kleuren zwart en blauw.

Getuigenoproep

De politie is opzoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien en verzoekt hen om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.